Η Κοιν.Σ.Επ. ΒΙΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση συλλογικού και παραγωγικού σκοπού με έδρα την Πάτρα. Στόχο έχει την επιδίωξη συλλογικού οφέλους και την εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της δημιουργίας βιώσιμων θέσεων εργασίας.

Με πίστη ότι η ομορφιά του ανθρώπου είναι ο καθρέφτης της υγείας και των συναισθημάτων του, ξεκινήσαμε με πολύ αγάπη και φροντίδα να δημιουργούμε αγνά, φυτικά και υπο-αλλεργικά προϊόντα περιποίησης καθώς και χειροποίητα είδη από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά.

Ξεχωριστή θέση ανάμεση στα προϊόντα μας κατέχει το φυσικό σφουγγάρι «Λούφα» από την Κάλυμνο (εμπορική ονομασία Διακοσμημένο Σφουγγάρι Λουτρού), το οποίο διαθέτει αντιμικροβιακές ιδιότητες, είναι υπεραποροφητικό και οικολογικό και παράγεται από υπόλοιπα κατεργασιών ή διαλογής, θαλασσίων σπόγγων.

Στόχοι μας είναι:

  • Η συμβολή στην καταπολέμηση της τοπικής ανεργίας
  • Η δημιουργία εργαστηρίου για παραδοσιακές χειροποίητες κατασκευές
  • Η δημιουργία κέντρου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης

 

Η Κοιν.Σ.Επ «bio-ΤΕΧΝΗΜΑΤΑ» θα απευθύνεται σε καταστήματα ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, σε Super Markets, καθώς και σε όλα εκείνα τα σημεία πώλησης, όπου ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί φυσικά, υγιεινά και ποιοτικά είδη καθαριότητας και οικιακής χρήσεως.

Ιδιαίτερη ομάδα στόχο για το Διακοσμημένο Σφουγγάρι Λουτρού, αποτελούν οι διεθνής και εγχώριες Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις οι οποίες παρέχουν στις σταθερές παροχές προς τους πελάτες τους, είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, με πολυτελή και ποιοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία υποστηρίζουν και αναδεικνύουν τον πολυτελή χαρακτήρα των υπηρεσιών που παρέχουν, διατηρώντας έτσι την καλή φήμη και θέση τους στην αγορά.

Μια άλλη ομάδα πελατών αποτελούν επιχειρήσεις οι οποίες θα επιθυμούσαν να μεταδώσουν διαφημιστικά μηνύματα, φερόμενα και τυπωμένα πάνω σε ένα καινοτόμο φυσικό προϊόν, αφού ο σχεδιασμός και η κατασκευή του επιτρέπει αυτήν την δυνατότητα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο της Κοιν.Σ.Επ “bio-ΤΕΧΝΗΜΑΤΑ” εδώ.